Buitenschilderwerk

Wees grote onderhoudskosten voor!
Net als bij een auto is het plegen van onderhoud aan uw woning noodzakelijk.
Het is dus in uw belang om de kosten van onderhoud zo laag mogelijk te houden.
Als het zover komt dat bepaalde onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden, dan maakt u meer kosten dan noodzakelijk is. Het gaat er dus om dat u niet te lang wacht uw huis te laten schilderen.

Wanneer kunt u uw huis het beste laten schilderen.
Als u kleine scheurtjes, blaasjes, het prille begin van verfbladders of afpoederen van de verf signaleert, is het hoog tijd om uw huis te laten inspecteren.
Wij kunnen voor u beoordelen of het schilderwerk op korte termijn moet worden uitgevoerd, of dat het nog verantwoord is om nog een jaar het onderhoud uit te stellen.

Verfsystemen

Om buiten duurzaam schilderwerk af te leveren, komt heel wat kijken. Aan de basis ligt een goed technisch advies. Sommige verfsystemen zijn duurder, maar hun meerprijs meer dan waard door hun langere levensduur. Natuurlijk kiezen wij daarbij voor kwaliteitsproducten, die geheel volgens de geldende voorschriften worden verwerkt. Ook word er door ons indien nodig het vochtpercentage en de temperatuur gecontroleerd.

Het gemak van een onderhoudsabonnement=

Om uw huis in topconditie te houden moet deze regelmatig een inspectie- of onderhoudsbeurt krijgen.
Goed en tijdig onderhoud is dus belangrijk om het houtwerk te beschermen en de kosten te beperken.

NB

Neem (i.v.m de zomerdrukte) vroegtijdig contact met ons op, om uw buitenschilderwerk zo snel mogelijk te laten uitvoeren.

buiten