Referenties

april 8, 2014 - 2:11 pm

admin - Wij zijn ruim 8 jaar naar volle tevredenheid klant bij Wim van Arkel. Hij schildert ons huis van binnen en buiten. Recent heeft hij ons huis van binnen aangepakt en het ziet er uit als een plaatje.
Wij kunnen een ieder Wim van Arkel aan bevelen, een echte vakman.

Groeten en een fijn weekend.
Jan en Paula

april 18, 2014 - 5:35 pm

Anthony en Cissy belt - Wim werkt netjes en levert prachtig werk af, tot in de puntjes verzorgt

april 18, 2014 - 6:32 pm

Johan Marianne van Geelen - Wim wat een mooie website is het geworden.
Ook wij zijn al jaren trouwe fans van jou schilderwerken aan ons huis…..
De nummer 1 ga vooral zo door…..
Liefs Johan en Marianne

april 19, 2014 - 9:51 am

Visser - Voor de derde keer op rij is Wim van Arkel bij ons wezen schilderen. Dit tot grote tevredenheid. Wim levert echt vakwerk.
Zowel de buitenkant van ons huis als de binnenkant zijn nu geschilderd. Dit alles met een prachtig resultaat. Ook is Wim een rustige en nette werker.
Al met al kunnen wij Wim bij een ieder met een gerust hart van harte aanbevelen.
Fam. Visser.

april 26, 2014 - 3:29 pm

Karlijne van der Vos - Wim heeft het buiten verfwerk bij ons gedaan. Dit naar alle tevredenheid. Vriendelijke, rustige werker.
F Hogendoorn, Groot-Ammers

augustus 6, 2015 - 10:17 am

Leonie Laurs - Wim heeft mijn huis aan de buitenkant geverfd.Het ziet er nu niet alleen superstrak uit: ik ben ook blij dat ik me voorlopig geen zorgen hoef te maken; Wim inspecteert het houtwerk grondig, repareert waar nodig. Hij is een secure en schone werker; gebruikt goed materiaal; adviseert eerlijk en professioneel. En Wim is een aangename vent.

augustus 28, 2016 - 12:06 pm

A. J. van Barneveld - We hebben Wim van Arkel voor het eerst ons huis laten schilderen. We hebben dit als een verademing ervaren. Goed advies over de situatie van het hout en prima werk afgeleverd. Hij zit vanaf nu bij ons in het bestand. Zeker aanbevelenswaardig.

september 21, 2016 - 7:26 pm

Eric Boegheim - Na het vervangen van twee kozijnen heeft Wim de voorzijde van mijn huis opnieuw in de verf gezet. Hij is een vakman, prettig in de omgang en iemand die zijn afspraken nakomt. Het ziet er allemaal perfect uit! Ik kan Wim van Arkel van harte aanbevelen!

november 12, 2016 - 8:44 pm

Jasper en Natascha - De schilders van Wim van Arkel hebben ons huis geschilderd. Wij zijn erg blij met het resultaat. Schilderwerk kan een huis maken of breken en ons huis is er enorm van opgeknapt! Ook alleen maar positieve reacties gekregen. Bedankt!

april 13, 2018 - 5:57 pm

Eveline Bos - We hebben ons pand door Wim van Arkel laten schilderen. Het is een fantastisch resultaat geworden. Bovendien is hij en zijn collega zeer vriendelijk en hulpvaardig. Ze werken netjes. Ook na de opdracht, is nog het eea nabesproken en zeer goed afgehandeld. Inmiddels heb ik Wim van Arkel al aan diverse vrienden en buren aanbevolen.

oktober 18, 2018 - 3:51 pm

Ilse - Van de zomer heeft een medewerker van Wim van Arkel onze buitenboel geverfd. Dit is zeer naar onze tevredenheid gebeurd. Ons huis ziet er weer prachtig uit en kan er weer een paar jaar tegen. Top!

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*