Spuitwerk

Sinds 2006 zijn wij werkzaam met het Easyspray systeem van Sikkens. Op deze wijze kunnen wij op locatie zeer snel grote oppervlaktes voorzien van een laag latex of verf. ongeacht de kleur dekt het systeem altijd in een keer. Of het nu om plafonds of wanden gaat of om deuren en kozijnen , met dit systeem kunnen wij u altijd van dienst zijn.

De uitstekende technische eigenschappen in combinatie met het makkelijke gebruik maken een veel efficiëntere afwerking van binnenmuren, plafonds, kozijn, deuren etc. mogelijk. Het resultaat is dat tijd én kosten bespaard worden!

Snelheid is geboden, want tijd is geld. Een veelvoorkomend motto bij de meest uiteenlopende opdrachten, maar met name bij repeterend schilderwerk zoals bij grotere nieuwbouwcomplexen en renovatieprojecten. Scholen, ziekenhuizen, kantoren en natuurlijk woningen zijn projecten waarbij het gebruik van Sikkens Easy Spray direct zal resulteren in een significante kostenbesparing.

De producten zijn perfect ingesteld op de airmix apparatuur waardoor wij direct aan het werk kunnen en het werk snel, zonder haperingen, kunnen afronden. De nevelvorming blijft zeer beperkt terwijl wel een volledig egale verflaag opgebracht wordt, hierdoor zullen esthetische problemen als roleffect en baanbontheid tot het verleden behoren. Als op een project tijdsdruk of budgettaire spanning staat, bieden wij met Easy Spray van Sikkens nu de keuze voor de snelste en meest kosteneffectieve oplossing.

Het is voor u als bedrijf of particuliere woningeigenaar wellicht interessant om eens naar de kosten te informeren. zeker als het om grote oppervlaktes of om seriewerk gaat kunnen we voor u een aantrekkelijke meterprijs bepalen die zeker lager ligt dan wanneer er traditioneel gewerkt wordt.

Uiteraard kunt u voor traditioneel schilderwerk altijd contact met ons opnemen

 spuit