Wim

web

Mijn naam is Wim van Arkel, ben geboren in Utrecht op 16 februari in 1967.
Ik woon op dit moment met heel veel plezier al ruim 30 jaar in Schoonhoven, een prachtig stadje aan de Lek. Wereldwijd bekend om het zilverwerk.

In mijn vrije tijd mag ik graag motorrijden met vrienden of alleen even uitwaaien, ,lekker met de hond lopen, van een heerlijke maaltijd genieten, zelf gemaakt of in een restaurant met een goed glas. Mijn vrienden vinden me een Bourgondiër.
Kortom, het leven duurt maar kort, geniet er van.

In Schoonhoven is ook mijn schilder carrière begonnen. Op 17 jarige leeftijd ben ik begonnen bij een klein schildersbedrijf, waar ik gedurende 3 jaar de eerste beginselen leerde. Ik werd er ook gestimuleerd om naar de schilders opleiding te gaan.

Vervolgens bij verschillende bedrijven gewerkt en in de avonduren mijn diploma’s gehaald. Doordat de passie voor het schildersvak alleen maar groeide ben ik in 2004 een eigen bedrijf gestart.

Mijn “drive” naar perfectie zit me weleens in de weg, het is voor mij nooit goed genoeg. Het kan altijd beter. Dat is relatief natuurlijk maar wel het sleutelwoord voor mooi schilderwerk. Elk pand/object word een beetje van mezelf, daardoor behandel ik het ook alsof het van mij is.